Ada Wong znovu na scéně. DLC Resident Evil 4: Separate Ways oficiálně oznámeno
i Zdroj: Capcom
Resident Evil 4 Remake Novinka Ada Wong znovu na scéně. DLC Resident Evil 4: Separate Ways oficiálně oznámeno

Ada Wong znovu na scéně. DLC Resident Evil 4: Separate Ways oficiálně oznámeno

Dominik Tománek

Dominik Tománek

15. 9. 2023 09:30 1

V rámci akce State of Play se potvrdily některé spekulace a společnost Capcom oficiálně oznámila, že se remake hry Resident Evil 4 brzy dočká staronového rozšíření Separate Ways. DLC vám umožní projít části příběhu v roli oblíbené postavy Ady Wong a sledovat napínavý horor původní hry z pohledu vedlejší postavy.

Reklama

  • Capcom v rámci State of Play oznámil DLC Separate Ways
  • DLC vyjde 21. září
  • Ada Wong a Albert Wesker se objeví jako hratelné postavy v režimu Mercenaries

Moderní předělávka Resident Evil 4 vyšla v poněkud obsahově chudším stavu než starší verze hry. Zatímco hlavní kampaň byla v některých ohledech rozšířena, jeden boss byl vyškrtnut, režim Mercenaries při startu ve hře vůbec nebyl a jinak tomu nebylo ani s Assignment Ada a Separate Ways. Tvůrci z Capcomu se teď ale snaží situaci napravit a DLC Separate Ways by tak nemělo být jedinou výraznou novinkou. Ve stejný den vydání DLC, tedy 21. září tohoto roku, totiž dorazí také bezplatný update pro Mercenaries, který vám umožní hrát za Adu Wong a Alberta Weskera. 

Rozšíření Separate Ways však nebylo jediným odhalením, které si Capcom na poslední PlayStation State of Play připravil. Během akce totiž představili ukázku Resident Evil 4 VR Mode. Na konkrétnější datum vydání si budou muset hráči ještě počkat, dá se však počítat s tím, že se VR režim pro remake Resident Evil 4 objeví někdy v zimě tohoto roku. A to zcela bezplatně pro majitele základní hry. 

Remake Resident Evil 4 si můžete zahrát na PC, PS4, PS5 a Xboxu Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama