PlayStation nevrací peníze za Cyberpunk
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PlayStation nevrací peníze za Cyberpunk

PlayStation nevrací peníze za Cyberpunk

Radek Raudenský

Radek Raudenský

15. 12. 2020 12:39 11
Reklama

Problémy konzolových verzí Cyberpunk 2077 stále přetrvávají a dle vývojářů z polského CD Projekt Red by se tak mohlo stávat až do příštího roku, kdy mají vyjít speciální patche vylepšující výkon hry na starých konzolích. Jenže někteří hráči nechtějí tak dlouho čekat a chtějí vrátit peníze. Zde ale mohou narazit.

Zatímco na PC často není problém s vrácením peněz za koupenou hru pokud hráč splňuje podmínky, u konzolí, přesněji u PlayStationu, je situace mnohem ožehavější. Platforma totiž vrací peníze velmi nerada a jak se ukazuje, radí hráčům počkat i přes to, že vývojáři vracení peněz oficiálně podpořili.

Zákaznická podpora poradila uživateli Koda počkat do února, než vyjdou 2 velké opravné patche. Jelikož si ale uživatel hru stáhnul a zahrál, už není možné mu vrátit peníze. „Chápeme, že jste za tuto hru zaplatil a chcete si jí užít. Důvod proč žádáte o vrácení peněz bohužel nemůže být zprocesován. Ujišťujeme vás, že herní vydavatel oficiálně potvrdil práci na 2 velkých aktualizacích, které přijdou příští měsíc a v únoru. Ty opraví velké chyby na které narážíte a dovolí vám užít si plnohodnotný herní zážitek.“

Pochopitelně hráči nejsou s podporou PlayStationu spokojeni a kritizují platformu za její přístup. Není to také poprvé, co při velkých problémech odmítl PlayStation vracet peníze. Hráči naráželi na problémy i u Anthem či u No Man’s Sky. Samozřejmě ale tato situace neplatí u všech a web Eurogamer přináší také svědectví hráčů, jejichž žádost byla schválena.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama