O The Elder Scrolls 6 ještě léta neuslyšíme
i Zdroj: Bethesda / Microsoft
Novinka O The Elder Scrolls 6 ještě léta neuslyšíme

O The Elder Scrolls 6 ještě léta neuslyšíme

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

11. 5. 2020 12:40 9
Reklama

Od vydání mimořádně úspěšného pokračování RPG série The Elder Scrolls s podtitulem Skyrim uběhlo už téměř devět let. Odmlka je tak už výrazně větší, než tomu bylo v případě Oblivionu. I přes to viceprezident Bethesdy Pete Hines přináší fanouškům špatné zprávy, studio se v současnosti soustředí na Starfield.

A to zároveň znamená, že se dle Hinese budeme o nových Elder Scrolls bavit “až za několik let”. Vyplývá to z příspěvku na Twitteru, kde krotí nadšení jednoho z fanoušků, který se dožaduje nových informací. Částečně tak potvrdil dřívější spekulace, že letošní rok bude ze strany Bethesdy mlčenlivý a ani o jednom z projektů se nic nedozvíme. Zároveň je prakticky vyloučeno, že bychom si mohli jakýmkoliv způsobem TES 6 zahrát na současné generaci konzolí.

Plánované tituly Starfield a The Elder Scrolls 6 odhalila společnost během předloňské výstavy E3. I o v současnosti aktuálnějším Starfieldu ale máme jen velmi vágní informace. Víme jen, že se má jednat o RPG zasazené do vesmíru, které svým stylem stále zapadá do tvorby Bethesdy, má však zároveň (v určitých ohledech) přinést úplně nové postupy. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama