V CoD: MW už běží tajemný odpočet.
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V CoD: MW už běží tajemný odpočet.

V CoD: MW už běží tajemný odpočet.

David Plecháček

David Plecháček

9. 3. 2020 16:23 1
Reklama

Stále to není oficiální. Stále nemáme vyjádření Activisionu. Přesto si myslíme, že následující zprávu můžeme brát jako hotovou věc. Warzone je free-to-play battle royale hra vycházející z Call of Duty. Přestože se hojně spekulovalo o tom, zda režim nevyjde uvnitř Modern Warfare, youtuber Chaos potvrdil, že nakonec skončí od podzimního hitu oddělený.

AKTUALIZACE

Do nové záložky "classified" v hlavní nabídce hry přibyl odpočet 24 hodin. Ten by měl skončit zítra, přesně v 16:00 středoevropského času. Samozřejmě stále jistě nevíme, na co odkazuje, pravděpodobnost, že se jedná o očekávaný režim Warzone je ale velmi vysoká.

V CoD: MW už běží tajemný odpočet.
i Zdroj: Hrej.cz

PŮVODNÍ ZPRÁVA

To, že Activision několika youtuberům a dalším influencerům – jakkoliv obě slova můžete nenávidět – umožnil hrát nový režim v předstihu, bylo známo již několik týdnů nazpět. Detaily jsme ale dlouhou dobu neznali. Nejvíce napovědělo video z kanálu TheGamingRevolution, který poskytl definitivní potvrzení toho, že něco jako Warzone vlastně existuje. Viděli jsme mapu, rozkouskovanou akci, inventář, gear... ale až uživatel Chaos, jehož video bylo prozatím staženo, hovoří o režimu jako takovém.

To nejdůležitější už padlo, Warzone je free-to-play záležitostí. Stejně jako podzimní tradiční Call of Duty, i Warzone se pyšní cross-platformním multiplayerem, takže můžete hrát s kýmkoliv chcete, nehledě na to, na jaké platformě váš spoluhráč hraje. Režim má být pro 150 hráčů, k dispozici jsou režimy pro jednotlivce, dvojice a trojice.

Pokud vás nebaví, že jste první minuty po seskoku prakticky ve všech battle royale hrách bezbranní, uděláme vám radost. Bezprostředně po dopadu vám bude k dispozici alespoň pistole. Call of Duty bude oproti PUBG nebo Apexu simplifikováno a ke zbraním nebudete sbírat žádné příslušenstvím. Cokoliv naleznete nebo od někoho seberete, s tím už zkrátka budete hrát. To, že zbraně nejdou vylepšit, neznamená, že budou všechny stejné, každý kus totiž bude různě vzácný. Zbraně můžete nalézt od prvního do pátého levelu, ochranou vestu od prvního do třetího.

Za hraní budete získávat virtuální peníze, které můžete utratit v tzv. Buy Stations. To jsou místa, kde si můžete nakoupit specifický loadout, killstreaky, nebo oživit padlé spoluhráče. Aby se mrtvý hráč mohl vrátit do hry, musí obstát v souboji muže proti muži. Jak tento systém bude fungovat přímo v praxi ale nevíme.

Chaos zmiňuje hned v úvodu ještě jednu věc – na stejné mapě, na níž se bude hrát battle royale, se bude hrát i nový režim Plunder. Ten bude zřejmě součástí Modern Warfare a více bychom se o něm měli dozvědět příští týden. To jediné, co o něm víme, je to, že smrt v něm nebude definitivní, přičemž vaším úkolem bude nasbírat co nejvíce peněz.

Dnes se očekává, že Activision přijde s oficiálním odhalením. To, že informační embargo ještě nepadlo, je evidentní například z faktu, že Chaos své video stáhl nebo jej zablokoval samotný YouTube. My ale beztak myslíme, že víme vše podstatné – až na jednu věc. Kdy si Warzone sami zahrajeme? A bude to ještě dnes?

Warzone si můžete prohlédnout i na dalším videu, tentokrát na kanále WorldRetroGame.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama