Vzniká další díl hororu Amnesia
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vzniká další díl hororu Amnesia

Vzniká další díl hororu Amnesia

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

6. 3. 2020 14:03 2
Reklama

Hororový hit Amnesia: The Dark Descent vyšel před téměř deseti lety a ve své době vyvolal obrovskou vlnu popularity především mezi YouTubery. Asi žádný podobný titul do té doby nehrál hlavní roli v tolika videích a streamech plných křiku a afektovaného strachu. Druhý díl z roku 2013 ani zdaleka podobného úspěchu nedosáhl, Frictional Games se tedy o návrat na hororový trůn pokusí znovu.

Pokračování Amnesia: Rebirth se po východoevropském hradu a viktoriánském Londýně vydá do pouštního Alžírska. Zde se v roli hrdinky Tasi Trannon postavíme tradičně vyeskalovanému děsu, z prvních snímků a videa je patrné, že opět bude hrát prim všudypřítomná tma. A to i přes to, že se evidentně některé části hry podívají minimálně na dosah prosluněné pouště.

Rebirth si nicméně neužijí hráči na Xboxu a Switchi, dle dostupných informací vyjde pouze na PC a PlayStation 4 někdy během letošního podzimu. Posledním titulem studia Frictional byl úspěšný projekt Soma z roku 2015. Na druhé Amnesii se pak podílelo pouze jako vydavatel, za vývoj hry zodpovídalo studio Chinese Room

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama