Stream Capcomu ukázal novinky v RE3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Stream Capcomu ukázal novinky v RE3

Stream Capcomu ukázal novinky v RE3

David Plecháček

David Plecháček

5. 3. 2020 09:48
Reklama

Před rokem nám v těchto dnech dělal radost remake druhého Resident Evilu. Teď už se těšíme na díl třetí. Než se nám novinka před dubnem dostane do rukou, měli bychom mít možnost vyzkoušet si ji v rámci dema. Než se tak stane, můžete se na něj podívat v novém videu. Capcom vám k tomu dává možnost díky oficiálnímu streamu.

Videem vás provede komunitní manažerka britského Capcomu „Kat“. Na Twitchi strávila s demoverzí pětadvacet minut, přičemž na záznam se můžete podívat například na kanálu magazínu GameSpot, v němž představila některé novinky jako možnost uskakovat před nebezpečím, a obecně to, jak souboje proti nakaženým budou v rámci RE3 vypadat.

„Vím, že se hodně z vás na demo Resident Evilu 3 těší, ale v mezičase, zatímco na něm v Capcomu poctivě pracujeme, se můžete podívat na náš stream, který vám poskytne alespoň nějaký obsah, který vám vyplní čas vašeho čekání,“ zazní hned v úvodu. Celý průchod je stoprocentně bez spoilerů a ukazuje především věci, které Capcom do hry implementoval pro modernější vzezření hry. O uskakování jsme už mluvili, ale dojde například i na quick-time eventy, jejichž prostřednictvím ze sebe můžete zombie setřást.

I druhý Resident Evil byl v rámci dema hratelný v předstihu. Capcom tehdy dopřál hráčům okusit, jak se novinka hraje, 14 dní před vydáním. Pokud se stejné formule bude držet i letos, demo by mělo vyjít za 14 dní, 20. března. Plná hra se na pulty obchodů dostane 4. dubna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama