Project Maverick je hra od studia EA Motive
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Project Maverick je hra od studia EA Motive

Project Maverick je hra od studia EA Motive

Radek Raudenský

Radek Raudenský

5. 3. 2020 13:13
Reklama

Včera jsme vás informovali o tom, že se na backendu PlayStation Store objevila prozatím neznámá hra Star Wars Project Maverick. Odhalil jí automatický bot, který tyto data sbírá a následně dává na Twitter. Spekulace hovořili zejména o malém projektu studia EA Motive, ale také o VR hře či pinball projektu.

Nakonec se díky jedné otázce uživatele na Twitteru se dokázalo ze zatím mlčenlivého Jasona Schreiera vyšťourat, že se skutečně jedná o menší projekt studia EA Motive, který Schreier odhalil před několika týdny.

Vývojář onoho robota na Twitteru následně sdílel i ID Projectu Maverick, díky čemuž je možné podívat se do databáze, a zjistit o tajemné hře více informací. Dle webu Gematsu se v tuto chvíli jedná o betaverzi pro malou a uzavřenou část uživatelů.

Nebude podporovat VR, a u PlayTogether parametru je napsáno číslo 5, což by mělo znamenat, že Project Maverick bude podporovat multiplayer. K dispozici je také audio nahrávka, která při spuštění hraje na domovské obrazovce PS4. Jsme opravdu zvědaví, co se z Mavericku vyklube.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama