Ghost of Tsushima vyjde měsíc po TLoU2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ghost of Tsushima vyjde měsíc po TLoU2

Ghost of Tsushima vyjde měsíc po TLoU2

David Plecháček

David Plecháček

5. 3. 2020 15:11 18
Reklama

Sony má letos na jaře jedno obří železo v ohni. Na The Last of Us: Part II se upírají oči všech hráčů na PlayStationu 4, a do doby, než hra od Naughty Dog vyjde, nebudou mluvit o ničem jiném. Jenže hned za měsíc potom vychází Ghost of Tsushima. To si příliš neodpočinou...

Pokračování příběhu Ellie a Joela bylo původně plánováno na 21. února – ti nejzarytější fanoušci by zřejmě už dávno měli hru projitou křížem krážem, jenže vývojáři druhou část TLoU posunuli až na 29. května. S interním vydáním Ghost of Tsushima se ale zřejmě následně nehýbalo, protože hra zasazená do období první mongolské invaze do Japonska vyjde už měsíc potom, 26. června.

Ode dneška si můžete hru předobjednat. Pro našince máme opět dobrou zprávu, stejně jako u dalších exkluzivních her vydávaných v rámci Sony Interactive Entertainment bude mít Tsushima českou textovou lokalizaci.

Titul vyvíjený studiem Sucker Punch byl prvně oznámený na Paris Games Week v roce 2017. Dlouhodobě se spekuluje o tom, že jde o poslední velkou exkluzivní hru vyvíjenou pro PlayStation 4. To, že ale vyjde ještě v první polovině roku, je velkým překvapením, veřejnost totiž očekávala vydání někdy zkraje podzimní sezóny. Níže se též můžete podívat na nový trailer, v němž se též datum vydání nachází. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama