Na PS Store se objevila nová Star Wars hra
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na PS Store se objevila nová Star Wars hra

Na PS Store se objevila nová Star Wars hra

Radek Raudenský

Radek Raudenský

4. 3. 2020 15:50
Reklama

Na Twitteru figuruje automatický bot PSNRelease, který skenuje backend PlayStation Store, a přidává všechny novinky, které se zde přidají. V záplavě různých updatů ale bot nahrál příspěvek, ve kterém píše o přidání prozatím neznámé hry Star Wars: Project Maverick.

I když se většinou o takových hrách dozvídáme pomocí různých leaků a spekulací, o této hře nejspíše vůbec nic nevíme. Rozhodně ale nepůjde o falešný příspěvek či chybu, jelikož Jason Schreier, velmi známý novinář pro Kotaku, o hře slyšel.

Spekulace se tak pochopitelně rozběhly na plné obrátky. Obecně o Star Wars víme, že studio EA Motive chystá malý a vyčnívající projekt  inspirovaný Star Wars. Může také jít o DLC pro Star Wars Jedi: Fallen Order, i když Respawn tvrdí, že plány pro DLC nemá.

Jiné spekulace hovoří o jakési pinball hře nebo projektu ve virtuální realitě, podobně jako tomu bylo u Rogue One X-Wing. Je ale jisté, že Project Maverick se brzy někde provalí, s největší pravděpodobností by ale mělo jít právě o projekt studia EA Motive. Zajímavostí je, že přesně tímto způsobem, tedy že se hra objevila v databázi PlayStation Store, a bot PSNRelease následně existenci odhalil na Twitteru, jsme se dozvěděli o existenci Resident Evil 3 Remake.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama