Unikl gameplay z battle royale do CoD: MW
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Unikl gameplay z battle royale do CoD: MW

Unikl gameplay z battle royale do CoD: MW

Radek Raudenský

Radek Raudenský

3. 3. 2020 13:36
Reklama

O battle royale módu do Call of Duty: Modern Warfare jsme toho napsali už hodně. I když se povětšinou jednalo o pouhé spekulace, měli jsme zde i případ, kdy se hráči podařilo dostat nad rozsáhlou mapu, která navíc souhlasila i se záběry z traileru. A nyní dostáváme i leaknutý gameplay přímo ze hry.

Ten přináší Youtube kanál TheGamingRevolution. Jedná se sice o pouhé dvě minuty záběrů, i tak je to ale téměř jisté potvrzení toho, že Warzone, jak se má battle royale mód jmenovat, do hry co nevidět přijde. Konkrétně jsou záběry z tréninku na samotný vstup do battle royale.

Ve videu můžeme vidět i souhrn různých úniků, které hráči dávali na Twitter nebo reddit. Následně se přesouváme rovnou do hry, kde vidíme, že v nadcházejícím módu budeme mít k dispozici Supply Station, jenž nám poskytne věci z killstreaků, jako je UAV, Cluster Strike, nebo pomocné vybavení jako plynovou masku nebo brnění. Věci můžeme získávat z beden či od ostatních hráčů, a zdá se, že zbraně budou mít různou "vzácnost", a to podle vybavení na zbrani. Člověk stojící za účtem TheGamingRevolution navíc zmiňuje, že Warzone má být zdarma, a to jak v rámci Call of Duty: Modern Warfare, tak má být k dispozici jako samostatná hra. Video už bylo jednou smazáno, majiteli účtu se ale prý podařilo video nahodit zpět.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama