Nová gameplay videa přímo z Half-Life: Alyx
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nová gameplay videa přímo z Half-Life: Alyx

Nová gameplay videa přímo z Half-Life: Alyx

David Plecháček

David Plecháček

3. 3. 2020 09:00 6
Reklama

Březen je měsícem série Half-Life. V prvé řadě nás dělí poslední dny do vydání finální verze remaku prvního dílu, který nese označení Black Mesa. Mnohem větší neznámou je ale Half-Life: Alyx, VR předěl, který vyplní hluché období mezi prvním a druhým dílem. Alyx také není daleko, od vydání nás dělí už jen dvacet dní, čili ani ne tři týdny.

Na to, jak se její vydání blíží, jsme toho ze hry zase tolik neviděli. Viděli jsme úvodní trailer, jenž naznačoval určité environmentální puzzly a potenciální zástavu srdce v momentech, kdy vám na hlavu skočí headcrab. Protože je stejného názoru i samotné Valve, na svůj YouTube kanál umístilo trojici gameplay videí, které ukazují různé pasáže uvnitř zdí City 17.

Prakticky všechny pasáže jsou prošpikované akcí. Kromě zmutovaných nepřátel na vás čeká i rasa Combine, stejně tak jako široký arzenál zbraní, se kterým se s nimi budete moci popasovat. Alyx se rozhodně neohání jenom klasickou 9mm pistolí, ale do rukou se jí dostanou i další zbraně. Gravity gun ale v ukázce trestuhodně chybí, jsme zvědaví, s čím vším nakonec dcera Eliho Vance přijde do styku.

Valve nicméně není jediné, kdo zveřejnil nové záběry. K Half-Life: Alyx se dostali i redaktoři IGN, kteří též ve včerejších večerních hodinách zveřejnili záběry přímo ze hry. Ty už nepůsobí tak učesaně a precizně jako ty přímo od Valve, takže možná právě v jejich devíti minutách zjistíte, jak se novinka vlastně bude hrát a jak bude vypadat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama