Antonio Banderas si zahraje v Uncharted
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Antonio Banderas si zahraje v Uncharted

Antonio Banderas si zahraje v Uncharted

David Plecháček

David Plecháček

3. 3. 2020 09:44 4
Reklama

Možná jste také nabyli dojmu, že film Uncharted nikdy nevznikne. Hlavní postava Nathana Drakea, Tom Holland, sice neochvějně tvrdí, že má snímek ten nejlepší scénář, jaký kdy četl, jenže zároveň ztratil už několik režisérů, až je vcelku obtížné udržet si přehled, kdo je tím aktuálním. To s obsazením si takovou hlavu lámat nemusíme. Hollanda dosud doplňoval jen Mark Wahlberg. Dvojice ale dostává překvapivě třetího do party.

Tím šťastlivcem je muž s černou páskou přes oči a schopností vysekat svým kordem písmeno Z, kam se mu zamane. Je jím slavný Zoro alias Antonio Banderas. O zprávě informoval magazín Variety. Snímek tak dostává herce, který mohl letos získat svého prvního Oskara. Zlatou sošku za hlavní roli ve španělském snímku Bolest a sláva Pedra Almodóvara ale nakonec nezískal, cenu si odnesl Joaquin Phoenix za roli Jokera.

Devětapadesátiletý José Antonio Domínguez Bandera, jak zní jeho celé jméno, ale není jediným hercem, o němž Variety informuje. K produkci se připojí i relativně neznámá Sophia Aliová, seriálová herečka, kterou můžete znát z Faking It nebo seriálu Chirurgové, a také herečka Tati Gabriellová, která se naposledy objevila v netflixové adaptaci mladé čarodějky Sabriny Chilling Adventures of Sabrina. Role všech tří jsou neznámé.

Na režisérskou pozici by měl usednou Ruben Fleischer se zkušenostmi z Venoma, smlouva už by měla být údajně uzavřená. Zbytek produkce již známe z minula. Scénář napsal Art Marcum a Matt Holloway, producenty jsou bratři Aradové ze společnosti Arad Productions, a na pozici výkonných producentů jsou lidé z PlayStation Productions, Asad Qizilbash a Carter Swan.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama