Sledujte komentovaný trailer Nioh 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte komentovaný trailer Nioh 2

Sledujte komentovaný trailer Nioh 2

Pavel Makal

Pavel Makal

2. 3. 2020 13:59
Reklama

Fanoušci Souls her už si určitě brousí zuby na loni oznámený Elden Ring, kolem nějž ale ticho po pěšině, pokud tedy nebudeme brát v potaz nepotvrzené (a upřímně dost nereálné) spekulace o tom, že by hra měla dorazit už letos v červnu. Na druhou stranu si ale aspoň své masochistické touhy můžeme ukojit na druhém Niohu, jehož vydání se kvapem blíží a vývojáři vypustili zajímavé video.

Nioh 2 ještě před svým vydáním totiž hráčům poskytl hratelnou demoverzi, na níž mohou otestovat své schopnosti a případně si ověřit, zda má pořízení plné verze vůbec cenu. Demo bylo sice k dispozici jen do včerejšího dne, vývojáři jej ale doplnili videem, v němž producent hry Fumihiko Jasuda předává několik tipů, jak přežít a úspěšně projít nabízenou zkušební porci hry.

Pokud tedy jste tedy s demem příliš zápasili, nebo jste jej úplně propásli, můžete si pustit téměř osmiminutové video, které obsahuje řadu dobrých tipů, jak v nelítostné hře uspět. Hra vychází 13. února na PlayStation 4, součástí season passu budou tři příběhová DLC, odehrávající se před událostmi základní hry.

První Nioh vyšel počátkem roku 2017 a vysloužil si v naší recenzi maximální hodnocení. Vývojáři z Team Ninja skvěle zvládli spojit inspiraci v Souls se svými vlastními nápady a přinést velmi kvalitní a tuhé akční RPG, zasazené do poutavého prostředí éry Sengoku. Věříme, že i druhý díl bude podobně povedený.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama