Death Stranding vyjde na PC v červnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Death Stranding vyjde na PC v červnu

Death Stranding vyjde na PC v červnu

Radek Raudenský

Radek Raudenský

2. 3. 2020 16:53 17
Reklama

Potvrzení toho, že Death Stranding dorazí i na PC, jsme se dočkali již minulý rok, a to ještě před tím, než titul dorazil na PS4 jako časová exkluzivita. Jak předesílal i samotný Kodžima, hra si vysloužila vesměs smíšené hodnocení. Zatímco jedni jej považují za klenot současné generace, jiní mají titul za pouhý simulátor chození. Zkrátka nejde o hru pro každého, a s vydáním na PC si takmůže tajemství světa DS vyzkoušet mnohem více hráčů.

Nyní i víme, kdy přesně si hru budeme moct osahat pomocí myši a klávesnice. Oznámení přineslo studio 505 Games, které s Kojima Productions na portu spolupracovalo. Finální datum je 2. června, kdy hra vyjde ve stejnou dobu jak na Epic Games Store, tak na Steam. Zdá se ale, že Kodžima více preferuje Steam.

Kromě fotomódu, podpory vysokých snímků a širokoúhlých monitorů se totiž dočkáme i obsahu ze série Half-Life. Toto spojení je celkem nečekané, a nejspíše prospěšné pro obě strany. Zatímco Death Stranding využije slávy této série, pro Valve zase půjde o dobrou reklamu na VR díl Half-Life: Alyx. Prozatím nebyl prozrazen přesný obsah, který v rámci spolupráce vznikne, v traileru si ale můžeme všimnout brýlí Gordona Freemana či ventilku a headcraba na hlavě Sama. 

Samozřejmostí je i mnoho bonusů, které získáte za předobjednávku, jako jsou speciální skeletony, brnění, čepice nebo brýle. Součástí hry by pak měl být artbook a rozšířená série soundtracků. Informace naleznete i na oficiálních stránkách nebo produktové stránce na Steamu či Epic Games Store. Ještě jednou tedy připomínáme, že oficiální datum, kdy Death Stranding vychází na PC, je 2. června. Plánujete se do světa Death Stranding ponořit na PC, nebo už za sebou máte verzi na PS4?  

Death Stranding vyjde na PC v červnu
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama