Atomic Heart v novém teaseru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Atomic Heart v novém teaseru

Atomic Heart v novém teaseru

Pavel Makal

Pavel Makal

2. 3. 2020 12:25
Reklama

Ruská střílečka Atomic Heart se poprvé představila v květnu 2018 a ihned nás zaujala zajímavou kombinací sci-fi a sovětské estetiky. A i když jsme o ní v průběhu času několikrát slyšeli a vývojáři opatrně pouštěli do světa nové informace, třeba o tom, že Atomic Heart nabídne betu či raytracing, poslední video s herními záběry je více než rok staré. To se ale dneškem mění.

Autoři totiž vydali necelou minutu dlouhý teaser, který ukazuje podivuhodný svět plný zvláštních a originálních obyvatel, potažmo nepřátel, anomálie, jež jako by vypadly ze Stalkera a to vše zabalené do oné dobře známé východní estetiky. Když k tomu připočteme velmi vhodně zvolený hudební doprovod, splňuje teaser svůj účel.

V tuto chvíli ale bohužel stále nevíme, jak dlouhý čás nás ještě dělí od vydání. Ani stránka hry na Steamu neposkytuje mnoho dodatečných informací, kromě toho, že nás čeká akční dobrodružství v alternativním vesmíru, a že se hra odehrává na samotném vrcholu vlády Sovětského svazu. V roli zvláštního agenta s kódovým označením P-3 se budeme v neznámém prostředí snažit zjistit, co se vlastně pokazilo.

Hru vyvíjí studio Mundfish, které zatím na svém kontě nemá žádný vydaný titul, vydání Atomic Heart je v plánu na PC, PS4 a XBox One. Vsadili bychom si ale, že se hra podívá i na příští generaci konzolí.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama