Český překlad Divinity: OS 2 je dokončen
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Český překlad Divinity: OS 2 je dokončen

Český překlad Divinity: OS 2 je dokončen

Radek Raudenský

Radek Raudenský

17. 12. 2019 09:13 6
Reklama

Divinity: Original Sin 2 je velmi ambiciózní projekt i co se textu týče. Ani toho se ale nezalekl český překladatelský Czech Original Translation Team, který působí na české stránce prekladyher.eu. Po dvou letech jsme se totiž dočkali oficiálního oznámení- český překlad Divinity: Original Sin 2, včetně Definitive Edition, je dokončen.

Příspěvek taktéž shrnuje několik unikátností, které poukazují na monumentálnost tohoto projektu. Zpočátku se pracovalo pouze na základní hře, s vydáním Definitive Edition se ale počet řádků textu zastavil na 92 tisících, což představuje 9417 stránek knihy o rozměru A5.

Za celou dobu zaslali testeři 232 tisíc screenů, tedy 70 GB fotografií. Musíme říct, že tým COTT si zaslouží obrovskou poklonu za to, že se do této hry pustili, díky čemuž si jí mohou užít i tací, kteří příliš nezvládají angličtinu. Český překlad si můžete zdarma stáhnout zde. Další skvělou zprávou je i to, že stejný tým podepsal smlouvu s Larian Studios a nejspíše bude pracovat i na překladu Baldur's Gate 3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama