Aktualizace na Stadii nejsou, přesto se dějí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Aktualizace na Stadii nejsou, přesto se dějí

Aktualizace na Stadii nejsou, přesto se dějí

David Plecháček

David Plecháček

28. 11. 2019 14:56
Reklama

Google Stadia zažívá cokoliv, jen ne klidný start své služby. Jistě, určitě se dalo předjímat, že novinka bude mít určité porodní bolesti, ale uvidíme, jak se dokáže popasovat jednak s nimi, a především s konkurencí, která nabízí nepoměrně lepší poměr mezi cenou a výkonem. Proti Game Passu bude Google bojovat jen velice složitě. Potřeboval by, aby alespoň všechno ostatní klapalo, ale zatím je tomu spíše naopak.

Cloudové hraní slibuje herní revoluci. Díky internetu lze hrát cokoliv, kdekoliv. Nemusíte řešit výkon vaší krabičky, nemusíte řešit rostoucí velikost her, nemusíte je stahovat, nemusíte řešit třeba ani jejich aktualizace... nebo snad ano? NBA 2K20, jedna z launchových her, totiž poslední bod porušila. Když si chtěl aktuální basketbalový ročník od 2K Games uživatel s přezdívkou 121910 zapnout, nešlo to – hra se aktualizovala.

To by dělat neměla. Veškeré aktualizace probíhají na pozadí a hra by tak měla být vždy aktuální, aniž by hráče svou aktualizací jednak otravovala, ale především nezdržovala. Ačkoliv by někdo mohl namítnout, že se jednalo jen o kratičký restart, který by byl pochopitelný, to, že něco bylo v nepořádku, připustil ve vláknu na Redditu i samotný Google.

„Děkujeme za upozornění. Jedná se o chybu hry, která ukazuje obrazovku, kterou by neměla,“ odpověděl komunitní manažer Googlu na Redditu. „Na opravách stále spolu s vývojáři pracujeme. Po díkuvzdání bychom měli mít připravený další update. V mezičase bude NBA 2K bez problému dostupné,“ napsala tatáž osoba s poděkováním za trpělivost. Ačkoliv se nejedná o žádný zásadní problém, jen dokresluje stav, v jakém se služba nachází. A mohli bychom pokračovat, například přehříváním zařízení Chromecast Ultra, které vyústí ve vypnutí služby. Během testování prý Google na nic podobného nenarazil a podobné zprávy vyvrací.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama