Do R6S zamířil velký Halloweenský mód
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do R6S zamířil velký Halloweenský mód

Do R6S zamířil velký Halloweenský mód

Radek Raudenský

Radek Raudenský

24. 10. 2019 13:13
Reklama

A opět Halloweenská akce. Tentokrát se budeme budeme bavit o Rainbow Six Siege, live-service hře od Ubisoftu. Do toho vývojáři opět posílají velmi nabitý event s názvem The Doktor’s Curse, který přináší nejen nové skiny, ale rovněž zcela nový mód.

Ubisoft si totiž opravdu potrpí na pořádné eventy, tudíž hráči se mohou těšit na plnohodnotný mód i s příběhovým pozadím. „Něco není s doktorem Soonem v pořádku. Po té, co se zavřel Theme park, se přesunul do vlastního hradu, kde pracuje na opravdu zvláštních experimentech. Ty se zvrtly a doktor vytvořil něco horšího než sám předpokládal. Místo je nyní zamořeno monstry, které musí Exterminatoři zabít. Podaří se jim vrátit vše do normálu, nebo bude toto místo dále terorizovat své okolí?“

Mód, jak můžete z příběhového popisu poznat, proti sobě postaví lovce duchů a samotné duchy. Lovci mají k dispozici palcát, jenž funguje jako kladivo Sledge, a schopnosti Jackala, Liona nebo Pulse. Duchové nemohou lovce zabít napřímo, k dispozici ale mají různé druhy pastí. Navíc jsou rychlejší a hlavně se mohou na krátkou dobu zneviditelnit. Všechny postavy i předměty jsou navíc přeskinované, a tyto skiny si můžete koupit v tématickém obchodě. The Doktor’s Curse poběží až do 6. listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama