Na PS Store uniklo demo MediEvilu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na PS Store uniklo demo MediEvilu

Na PS Store uniklo demo MediEvilu

Pavel Makal

Pavel Makal

24. 9. 2019 14:35 3
Reklama

Dnes v deset hodin večer nás čeká akce State of Play, na níž bude PlayStation informovat své hráče o stavu chystaných projektů (a možná dojde i na nějaké to zajímavé oznámení). Samozřejmě by nás potěšilo, kdyby společnost Sony v rámci akce oznámila, že si něco můžeme zahrát už nyní. A dost možná nebudeme zklamáni.

Na japonském PlayStation Store totiž uniklo demo remaku MediEvilu, který má vyjít letos v říjnu. Stránka s demoverzí už z obchodu zmizela, ale předpokládáme, že pokud Sony demo hráčům poskytne, učiní tak právě na akci State of Play.

Podle informací ze serveru ResetEra má demo necelých 12 GB a obsahuje úrovně Dan's Crypt a The Graveyard. Velmi pravděpodobně tedy nepůjde o kdovíjak rozsáhlou ochutnávku, nicméně každá příležitost vyzkoušet hru před potenciálním nákupem (a ve slušném předstihu před vydáním) potěší. 

Série MediEvil započala svůj život na první PlayStation v roce 1998, o dva roky později se dočkala prvního pokračování a v roce 2005 vyšel titul MediEvil: Resurrection pro handheld Sony PSP. Letošní remake si má vzít na paškál první díl, datum vydání je stanoveno na 25. října. Více se snad dozvíme už dnes večer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama