WB Games lákají na nového Batmana
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka WB Games lákají na nového Batmana

WB Games lákají na nového Batmana

Pavel Makal

Pavel Makal

23. 9. 2019 15:00 2
Reklama

Batman patří k nejslavnějším a také nejstarším komiksovým hrdinům všech dob. Během uplynulého víkendu proběhly oslavy osmdesátých "narozenin" temného rytíře a pohledy fanoušků se samozřejmě obracely i k WB Games, tedy společnosti, která spravuje herní adaptace příběhů geniálního detektiva.

Společnost zvídavé hráče nezklamala a v příspěvku na Twitteru sdílela video, v němž figuruje budova,na níž je promítán známý Batmanův symbol. Zajímavější je ale okamžik zhruba v polovině, kdy na kratičký moment problikne záhadné logo. Příznivci křižáka v kápi okamžitě obnovili dřívější spekulace o tom, že se nová batmanovská hra bude věnovat známému Sovímu tribunálu.

Těmto myšlenkám nahrává i (nyní už smazaná) odpověď komiksového autora Scotta Snydera, která obsahovala hashtag #bewarethecourtofowls. Náznaků, že by příští hra mohla mít toto téma, je ale víc. Už loni se na Twitteru asistentka produkce ve WB Montreal s přezdívkou Double V pochlubila tím, že tým, který na neoznámené hře pracuje, je opravdu skvělý. Své prohlášení doplnila o fotku, kde pózuje v tričku s logem Sovího tribunálu.

V minulosti se také objevily informace o tom, že by nová hra s Batmanem měla dorazit ještě během letošního roku. Ty pocházejí od uživatele est1992 z fóra ResetEra, který si všiml, že jeden z 3D animátorů z WB Montréal má na síti LinkedIn uvedený záhadný Project 2019. Předpokládáme ale, že i kdyby k odhalení hry došlo v nejbližších dnech, k vydání v letošní sezóně už nedojde.

Hráči se nicméně do konce roku dočkají ještě několika příležitostí, kde by k odhalení hry mohlo dojít, tou nejpravděpodobnější se jeví být letošní ročník The Game Awards, ale čeká nás i další State of Play od Sony. Rádi se necháme překvapit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama