Obsidian rozšiřuje tým na nový projekt
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Obsidian rozšiřuje tým na nový projekt

Obsidian rozšiřuje tým na nový projekt

Pavel Makal

Pavel Makal

23. 9. 2019 11:11 4
Reklama

Studio Obsidian Entertainment v současné době dokončuje chystaný titul The Outer Worlds, zároveň už ale zjevně plánuje, co bude dál. Ukazují to zveřejněné inzeráty s nabídkami pracovních pozic, z nichž si můžeme udělat i hrubou představu o tom, jaká by další hra měla být.

Obsidian v současnosti hledá zaměstnance na pozice Lead Narrative Designer, Engine Programmer, Combat Designer, Character Animator, Lightning Artist, Graphics Programmer, Network Programmer, UI Programmer, Financial Analyst, Gameplay Programmer a UI Artist.

  • V případě síťového programátora patří mezi požadavky schopnost vyvíjet síťové a multiplayerové systémy. Hra by měla být multiplatformním RPG, které se zaměřuje na boj zblízka. Pohánět by ji měl Unreal engine.

Obsidian má za sebou velmi slušnou řádku oblíbených her, mezi něž patří například Star Wars: Knights of the Old Republic II, Alpha Protocol, Fallout: New Vegas nebo Tyranny či South Park: The Stick of Truth. Aktuálně očekávané The Outer Worlds mají vyjt 25. října letošního roku, a to na všechny herní platformy včetně Switche. Tam ale hra dorazí později. Obsidian byl v loňském roce zakoupen Microsoftem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama