THQ přívádí ze záhrobí sérii Comanche
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka THQ přívádí ze záhrobí sérii Comanche

THQ přívádí ze záhrobí sérii Comanche

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

21. 8. 2019 11:15 4
Reklama

Letošní Gamescom nepřinesl pouze nové hry, ale nabídl nám i pár překvapivých odhalení a návratů z minulosti. K těm patrně nejvíce nečekaným pak patřilo zjevení v podobě nového dílu letité série Comanche, která tak po více jak 18 letech od posledního dílu znovu navštíví naše domovy.

Ještě než ale pamětníci mezi vámi rozhodnou jásat, je nutno si vyjasnit, o jaký typ titulu vlastně půjde. THQ Nordic se totiž rozhodlo pojmout nový díl zásadně odlišným způsobem a spíše než simulace pilotování vrtulníku, ke které tíhly dřívější díly, přinese nový přírůstek arkádovou hratelnost a co je hlavní absenci singleplayeru. Půjde totiž o čistě multiplayerový titul.

V rámci kompetitivních zápasů po vzoru titulů od Wargamingu se tak chopíte jedné ze dvou znepřátelených stran konfliktu a pomocí helikoptér a dronů svedete souboj o vzdušnou nadvládu nad daným teritoriem. Pokud se pozastavujete nad drony, ty zde budou hrát roli zmenšenin svých větších bratříčků, a budete je tak moci využít při intenzivních přestřelkách v interiérech budov.

Comanche je plánován na jaro příští roku, kdy bychom se ho mělo dočkat v early access verzi skrze Steam.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama