Ubisoft přichází s vlastní komunitní akcí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft přichází s vlastní komunitní akcí

Ubisoft přichází s vlastní komunitní akcí

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

26. 7. 2019 14:00
Reklama

Nestává se každý den, abychom si mohli povídat o pořádání zcela nové herní akce. Tím spíše, pokud se bavíme o těch největších herních společnostech, u kterých to v poslední době spíše vypadalo, že od tohoto trendu hodlají pomalu upouštět. Jak to tak ale už vypadá, tentokrát se na nás štěstěna přece jen usmála a Ubisoft se vytasil se zbrusu novou komunitní akcí zvanou Ubisoft Experience.

Událost je v oficiálních Ubisoft materiálech označena jakožto "imerzivní komunitní akce". A bohužel pro nás je minimálně první destinace, kde se tento dvoudenní event bude konat, poměrně z ruky. Řeč je o australském Sydney, kde budou příchozí návštěvníci přivítání v budově Roundhouse, bijícího srdce studentského života žáků University of New South Wales, a to ve dnech 14. a 15. září. Zbylými dvěma místy je pak Paříž spolu s Birminghamem. Zde však bez dosud potvrzených dat konání a dalších dodatečných informací.

A co návštěvníci za svůj ekvivalent 20 australských dolarů získají? Součástí programu má být řada soutěží, setkání se známými osobnostmi průmyslu a k radosti všech dokonce i možnost zahrát si starší, ale hlavně i ty nadcházející tituly z širokého portfolia Ubisoftu. Ti šťastní, na které se dostane řada, tak dostanou například možnost vidět nebo si sami zahrát Watch Dogs: Legion, Ghost Recon: Breakpoint nebo třeba Beyond Good & Evil 2. To by samo o sobě bezpochyby některým z nás bohatě stačilo k tomu, abychom již pomalu začínali balit a vybírali, zda-li pořídíme letenky směr Birmingham nebo dáme nakonec přednost Paříži. Ale to stále není vše.

Nedílnou a neopomenutelnou součástí celého programu jsou totiž i jednotlivé vývojářské panely, na kterých, jak doufáme, Ubisoft odhalí nějaké další informace o svých chystaných či dosud neoznámených titulech. Upřímně tak doufáme, že se celá akce vydaří a snad i překoná stanovená očekávání, s jakými Ubisoft akci oznamoval. Kdo by si také nepřál, aby se Ubisoft Experience zařadila po boku Gamescomu, E3 či dalších událostí, na které se v průběhu roku tolik těšíme, a my bychom tak získali ještě větší nášup informací než kdy dříve.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama