For Honor a Alan Wake příští týden na EGS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka For Honor a Alan Wake příští týden na EGS

For Honor a Alan Wake příští týden na EGS

David Plecháček

David Plecháček

26. 7. 2019 11:05 3
Reklama

Možná že účet na Epic Game Store z principu nemáte, pokud ale ano, proč si k němu nepřidat hry zdarma, kor když s nimi Epic nijak zvlášť nešetří. Už tento týden si můžete vybrat zajímavé kousky, kterými Moonlighter, ale především This War of Mine, jsou. Příští týden ale bude co se velikosti her týkat, výrazně bohatší.

Zatímco současné hry zdarma jsou spíše menšího ražení a řadí se sice mezi povedené, přesto stále nezávislé tituly, ty nadcházející zastupují segment AAA her. O pozornost se přihlásí Remedy s Alanem Wakem. O sympatickém spisovateli jsme se bavili i v nadcházejícím podcastu, a jelikož by si Sam Lake přál pokračování, není od věci si thriller z roku 2010 připomenout. Navíc se blíží vydání Control, takže můžete snadno porovnat, jestli se finští vývojáři ubírají správným směrem, nebo jestli by měli zařadit zpátečku.

Druhá hra pramení z partnerství s Ubisoftem. Francouzský gigant se uvolil a hráčům na Epicu rozdá For Honor. Hra se v době vydání nesetkala s tak vřelým přijetím, pravdou ale je, že se postupně značně rozrostla a minimálně stojí za vyzkoušení. A za aktivaci v knihovně her. Obě hry si budete moci aktivovat 2. srpna, přičemž na to budete mít přesně týden. Jaké hry nabídku později vymění, není zřejmé.

Propadnete kouzlu her zadarmo, nebo vás tato politika nepřesvědčí? A jsme vás my schopní přesvědčit o tom, že nám Epic za tuto novinku nepřispěl ani jednou korunou?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama