Rocksteady na Supermanovi nepracují
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rocksteady na Supermanovi nepracují

Rocksteady na Supermanovi nepracují

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

1. 12. 2018 13:50 7
Reklama

Od vydání poslední velké hry s Batmanem od britského studia Rocksteady uplynuly už více než tři roky a je tedy pochopitelné, že fantazie nedočkavých fanoušků už nějakou dobu pracuje na plné obrátky a spekuluje se, co bude jejich dalším projektem. Ačkoli jsme se v posledních měsících některých náznaků o budoucí hře dočkali, ukázalo se, že zřejmě nebyly pravdivé.

Po úspěchu arkhamské trilogie by se přímo nabízelo vytvořit další superhrdinskou hru a v této spojitosti se nejčastěji hovořilo o Supermanovi, konkrétně o hře s domnělým názvem Superman: World’s Finest. Možná právě proto, že četné náznaky mířily s odhalením na stále se blížící předávání cen The Game Awards, zasáhl jeden ze zakladatelů studia Sefton Hill, aby dal situaci do pořádku.

V přiloženém tweetu kromě toho, že se těší na letošní The Game Awards prohlásil, že na představení své nové hry není studio ještě připraveno, a tudíž se ve slavnostní večer na pódiu neobjeví. Co je ale ještě zajímavější, další hra studia se podle něj Supermana týkat nebude.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama