Spekulace o Avengers v novém Spidermanovi
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Spekulace o Avengers v novém Spidermanovi

Spekulace o Avengers v novém Spidermanovi

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

29. 6. 2018 18:00 2
Reklama

Spiderman, podobně jako Avengers, patří do univerza Marvelu, to víme všichni. A v novém Spidermanovi, potažmo dalších nových, zatím neoznámených titulech, by se tyto série dle mnohých indicií mohly začít spojovat.

Fanoušci si na E3 záběrech z PS4 exkluzivního Spidermana určitě všimli, že se ve hře nachází Avengers Tower, tedy místo, ve kterém se všichni členové Avengers setkávají. Zatím však nebylo potvrzeno, zda se ostatní latexoví hrdinové ve hře objeví. Již teď však víme, že na dosud neoznámeném velkém Avengers projektu pracují Square Enix, je tedy docela dobře možné, že Marvel spolupracuje s několika různými studii, aby si vytvořil komplexní herní univerzum. Což by ostatně fanoušci jen uvítali, jelikož kvalitních komiksových her je na trhu jako šafránu – pomineme-li tedy Batmana, patřícího DC.

Zpět ale k Avengers Tower, jejíž samotná přítomnost ve Spidermanovi vyvolává značné diskuze. Spekuluje se totiž o tom, že bychom ve hře mohli být svědky přijímání Petera Parkera mezi členy. Případně by její přítomnost mohla znamenat, že se titul odehrává až v době, kdy Parker členem Avengers je, což opět vyvolává další spekulace ohledně in-game spolupráce s dalšími postavami.

Jak to ale nakonec dopadne? To v tuhle chvíli neví nikdo mimo příslušná studia. A pokud se už skrze všechny ty spekulace nemůžete dočkat 7. září, kdy hra vychází, můžete si ji předobjednat na Xzone, kde ke hře dostanete i exkluzivní brašnu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama