Herní Jurský park zřejmě dorazí v červnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Herní Jurský park zřejmě dorazí v červnu

Herní Jurský park zřejmě dorazí v červnu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

15. 3. 2018 14:33
Reklama

Nový snímek Jurský svět dorazí do kin ke konci června a dle neoficiálních informací to nyní vypadá na to, že herní podoba jménem Jurassic World: Evolution dorazí s mírným předstihem ještě tentýž měsíc.

Tým Frontier Developments pořádal uzavřenou prezentaci s ukázkou přímo ze hry, informační embargo však má vypršet až ke konci března (konkrétně 29. 3.) a do té doby bychom neměli mít k této ukázce ani k informacím z prezentace vůbec přístup. To však někomu zjevně nezabránilo ve vynesení údajného data vydání hry.

To je zřejmě stanoveno na 12. června a mohlo by se tedy jednat zároveň o parádní pozvánku právě ke zmiňovanému snímku. A připomenout lze v tuto chvíli určitě i zprávu tu, že se i v herní podobě objeví herec Jeff Goldblum známý už z prvního dílu filmu.

Připomenout však jedním dechem musíme rovněž i fakt, že se jedná o informace ryze neoficiálního charakteru a tak je také nutné je i vnímat. Vypadá to však, že bychom se maximálně do konce tohoto měsíce určitě mohli dozvědět také něco oficiálního.

Již nyní si však můžete svoji kopii hry pojistit ve formě předobjednávky, a to například na eshopu Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama