Jeff Goldblum bude v Jurrasic Park Evolution
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jeff Goldblum bude v Jurrasic Park Evolution

Jeff Goldblum bude v Jurrasic Park Evolution

Pavel Makal

Pavel Makal

13. 3. 2018 14:57 1
Reklama

O chystané hře Jurassic World Evolution od Frontier Developments jsme vás už v minulosti informovali. V této strategii, vznikající na motivy filmu Jurský svět z roku 2015, dostanete opět příležitost postavit si svůj vlastní zábavní park s dinosaury a vším, co k nim patří. Hra je duchovním nástupcem Jurassic Park: Operation Genesis. Nyní přichází s důležitým oznámením.

Ve hře se totiž podle aktuální tiskové zprávy setkáte s Jeffem Goldblumem, který ztvárnil roli doktora Iana Malcolma už v prvním snímku Jurský park v roce 1993 a znovu se vrátí v chystaném pokračování, které by mělo na světlo světa dorazit letos v létě, stejně jako Jurassic World Evolution.

Goldblum alias Malcolm bude plnit roli průvodce hrou a má za úkol hráčům pomáhat jak při plánování a budování parku, tak při náročných morálních rozhodnutích. Hra by se ale měla dotýkat i celé řady dalších slavných postav z filmové ságy. Kromě samotného stavění si budete moci i vyvíjet nové druhy dinosaurů, každá volba má podle slibů vývojářů přinášet rozdílné výsledky, rozhodnutí tedy budou mít vliv na to, jakým směrem se váš park bude ubírat.

Hra je v plánu na PC, PS4 a Xbox One. Přesné datum vydání zatím není známo, mělo by ale navázat na uvedení snímku Jurský svět: Zánik říše, který do kin míří letos v červnu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama