Beta Injustice nezačala, odsunuta na neurčito
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Beta Injustice nezačala, odsunuta na neurčito

Beta Injustice nezačala, odsunuta na neurčito

David Plecháček

David Plecháček

26. 10. 2017 09:03 1
Reklama

Krátce poté, co společnost Warner Bros. oznámila, že její kladně hodnocená bojovka Injustice 2 zamíří i na PC a bude mít otevřenou betaverzi, dochází ke změně. Betu, kterou jste už měli mít možnost testovat, vyhlížíte marně. Na oficiálním Twitteru hry se objevila zpráva, podle níž se její launch odkládá.

Obě dvě zprávy od sebe dělí prakticky 24 hodin. Co se ve studiu NetherRealm děje a jaké se objevily problémy společnost ani její vydavatel nezveřejnili. Nevíme ani, jak dlouhou dobu musí hráči čekat. Nejprve se objevila žádost a o trpělivost, přičemž před několika hodinami NetherRealm upřesnili, že už neustále pracují na stanovení nějakého pevného data.

O betu tak samozřejmě nepřijdete, jen se její start posouvá a těžko říct, jestli se jedná o zdržení v rámci dnů, nebo třeba i týdnů. Mezi tím si můžete udělat radost pohledem na nového souputníka ve zbrani, Atoma. Jak využívá své schopnosti, ukazuje následující ukázka opět přímo z Twitteru hry. O dalších informacích vás budeme samozřejmě informovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama