Kyberpunková akce Ruiner dorazí v září
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kyberpunková akce Ruiner dorazí v září

Kyberpunková akce Ruiner dorazí v září

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

23. 8. 2017 14:55 4
Reklama

Kyberpunková akce Ruiner zasazená do metropole Rengkok roku 2091 byla představená již minulý rok, letos se však v rámci Gamescomu ukázala v novém traileru a spolu s tím se k nám dostalo i oznámení data vydání.

V základu jde o top-down akci zasazenou do sci-fi prostředí a o hru přinášející zajímavé herní mechanismy, řadu hráčů však určitě dokáže oslovit určitě také příslibem dospělého přístupu k vyprávění příběhu.

V tom se hlavní hrdina postaví bezpráví společnosti budoucnosti a jeho motivací je přitom nalezení uneseného bratra. Motivací pro nás hráče pak může být unikátní atmosféra světa a použitý elektronický soundtrack, jehož ochutnávku již můžete vyzkoušet v rámci onoho traileru:

Z toho mimo jiné celkem jasně vyplývá, kterak je základem hry použitý soubojový systém. Ten je svižný i taktický zároveň a je postaven okolo arzenálu budoucnosti. Prim pak slibuje hrát i možnost dočasného zpomalení času.

Variabilitu samotných zbraní využitelných na blízko i na dálku přitom lze vidět v ukázce přiložené výše, na vlastní kůži pak tento zajímavý projekt budete moci na PC, Macu i na Linuxu vyzkoušet již 26. září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama