Unikla reklama na The Evil Within 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Unikla reklama na The Evil Within 2

Unikla reklama na The Evil Within 2

David Plecháček

David Plecháček

11. 6. 2017 13:59 3
Reklama

Bethesda vážně nezačíná svou E3 podle představ. Včera jsme vás informovali o tom, že se na německém Amazonu objevila karty hry nového Wolfensteina, který podle všech dostupných informací ponese opravdu podtitul The New Colossus. Zdá se, že jeden chybějící díl Bethesdalandu jsme tedy rozluštili. A díky dalšímu úniku známe i podstatu druhé rozestavěné části. 

Na Redditu, respektive na NeoGAFu se totiž objevil obrázek, podle kterého se opravdu dočkáme druhého dílu The Evil Within. Šindži Mikami a jeho tým Tango Gameworks totiž podle všeho přibližně tři roky pracují na pokračování. Za únikem stojí subreddit PS4, u kterého se objevila reklama, dle které „Bethesda vrací své hráče v The Evil Within 2 do noční můry. Hra je nyní k dispozici k předobjednání“.

Unikla reklama na The Evil Within 2
i Zdroj: Hrej.cz

Na tom samém vlákně se údajně objevila i další, jiná reklama, na níž stálo: „Od legendy hororových survival her Šindžiho Mikamiho přichází The Evil Within 2. Už nyní k předobjednání. ‚Jediná cesta ven je dovnitř‘.“ Odkaz v obou případech vedl na stránky TheEvilWithin.com, kde samozřejmě ještě žádné předobjednávky neprobíhají. Máme nicméně o další otazník míň. Na Bethesdě nás zdá se žádné překvapení nečeká. Ale snad se něčeho dočkáme. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama