Crackdown 3 stále žije, nové info již brzy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Crackdown 3 stále žije, nové info již brzy

Crackdown 3 stále žije, nové info již brzy

Pavel Makal

Pavel Makal

5. 4. 2017 08:50 10
Reklama

Crackdown 3 byl oznámen na E3 2014 a od té doby jsme se o něm opravdu mnoho nedozvěděli. Původně exkluzivní titul pro Xbox One, který byl následně v rámci programu Xbox Play Anywhere oznámen i na PC, měl přinést zásadní inovaci na poli využívání síly cloudových výpočtů, díky nimž by zničitelnost prostředí mohla dosáhnout zcela nových rozměrů. Bohužel tím výčet informací pomalu končí a o hře už se pomalu začíná žertovat jako o dalším adeptovi na zrušení po nedávném fiasku se hrou Scalebound of PlatinumGames. Nakonec to ale prý nebude tak černé.

Vývojáři se totiž na oficiálním Twitteru hry nechali slyšet, že rok 2017 zatím vypadá skvěle, nové informace o Crackdownu jsou již za rohem a jsou připraveni ukázat pořádnou bombu. Jakkoli vágně může tento slib znít, je to po dlouhé době poprvé, co o hře slyšíme od někoho jiného než od Phila Spencera, který se nás v minulosti nepříliš úspěšně snažil přesvědčit o tom, že vývoj stále pokračuje.

Na otázky, zda se Crackdown 3 objeví na čtvrtečním odhalení projektu Scorpio, vývojáři odpověděli spíše tajemně. Uvedli, že neví, na čem pracují ostatní týmy, ale informace o jejich hře nás v následujících měsících mají zcela zavalit. Předpokládáme, že tím mají na mysli zejména letošní E3, konference Microsoftu je naplánována na neděli 11. června.

Na třetím Crackdownu pracuje tým Reagent Games pod vedením Davida Jonese, který má se sérií letité zkušenosti. Hra měla původně vyjít již v loňském roce, nejprve však marketingový šéf Xboxu Aaron Greenberg uvedl, že podzimní sezóna je ze strany Microsoftu již tak nabita skvělými tituly, že není třeba přidávat další. Následně však šéfka Microsoft Studios Shannon Loftis upřesnila, že zpoždění částečně zapříčiněno i potřebou více času na dokončení příběhové kampaně. Každopádně jsme moc zvědavi, co se ze hry nakonec vyklube a do jaké míry dokáže využít předpokládaného masivního výkonu nové konzole od Microsoftu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama