Nové informace o Scorpiu už ve čtvrtek
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové informace o Scorpiu už ve čtvrtek

Nové informace o Scorpiu už ve čtvrtek

David Plecháček

David Plecháček

3. 4. 2017 09:39 12
Reklama

Na apríla nelze věřit nikomu a ničemu. Když se prvního objevila zpráva, že se nějaké zajímavé informace o novém Xboxu Scorpio dozvíme tento týden, tedy dva měsíce před E3, vypadalo to, že si z nás někdo dělá dobrý den. Jenže tu samou informaci o den později potvrdil i známý insider Shinobi602, a tak tuto novinku nelze brát na lehkou váhu.

Tím pádem se vracíme o dva dny nazpět. S původní zprávou přišel Jez Corden, redaktor magazínu WindowsCentral. Podle něj dojde nejspíše ve čtvrtek k odhalení několika novinek skrze nějaký internetový portál. Není jasné, jestli zpráva vyjde přímo na WindowsCentral, například web GamingBolt soudí, že k se spíše objeví na Digital Foundry.

Corden zároveň dodal, že Scorpio nenabídne vyšší výkon, než na jaký lákal Microsoft na veletrhu E3 – jinými slovy, Scorpio opravdu nabídne 6 TFLOPS grafického výkonu, osmijádrový procesor a 320GB/s memory bandwidth. Scorpio bude podporovat Bluetooth a, stejně jako Xbox One S, nebude mít v základu zabudovaný port na Kinect.

Shinobi602 v jednom ze svých tweetů de facto jen potvrdil, že se nějaké novinky tento týden opravdu objeví, a že co do výkonu vypadá Scorpio vážně výborně.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama