Valve: Interní vtípky o HL3 jsou dětinské
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Valve: Interní vtípky o HL3 jsou dětinské

Valve: Interní vtípky o HL3 jsou dětinské

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

16. 2. 2017 13:40 5
Reklama

Valve uspořádalo minulý týden debatu kolem kulatého stolu a je samozřejmě zcela přirozené, že se pozvaní lidé ptali i na Half-Life 3. Je to už takový kolorit, který se opakuje v domnění, že konečně někdo ze zástupců firmy promluví konkrétně a třeba i vysněnou hru potvrdí. Ani tentokrát to ale nedopadlo.

Hnacím motorem nové sady otázek byly další náznaky prostřednictvím loga Half-Life 3, které se objevilo na ikonce jednoho z monitorů ve Valve. Fotografie pochází přímo od vývojářů, kteří se vyfotografovali při zkoušení hry na HTC Vive a podle vyjádření vlastně nikdo pořádně neví, co má ikonka znamenat.

„Podobné ikonky proudí po firmě už nějaký čas. Nikdo z nás vám nebude schopný říct, o co se jedná, nebo proč se to tam [na monitoru] objevilo,“ řekl Greg Coomer, který se Valve stará o komunikaci. Slova se ovšem ujal i Gabe Newell a k téhle „rošťárně“ dodal své: „Někteří dětinštější zaměstnanci také nosili trika s Half-Life 3 motivem na GDC, jedná se o další příklad těchto vtípků.“

Na jeho vyjádření je však nejzajímavější to, že za hodně dlouhou dobu a dost možná i úplně poprvé, sám Newell vyslovil celý název neexistující hry, což zase stačilo fanouškům k zažehnutím dalších teorií. A pokud se zajímáte o trojici VR titulů, které ve Valve připravují, ani o těch nikdo neřekl nic specifického.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama