V Praze si vyzkoušíte Nintendo Switch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V Praze si vyzkoušíte Nintendo Switch

V Praze si vyzkoušíte Nintendo Switch

Jiří Bigas

Jiří Bigas

14. 2. 2017 08:34 4
Reklama

Nová konzole od Nintenda se sice začne prodávat až 3. března, ale podobně jako jinde ve světě bude i u nás možnost vyzkoušet si novinku už o pár dní dříve na speciální akci, kterou pořádá společnost ConQuest entertainment.

Nintendo Switch pre-launch event, jak se akce pro veřejnost jmenuje, se uskuteční v sobotu 25. února od 9 do 19 hodin v Kongresovém centru Praha v sále Panorama v prvním patře. Na místě budete mít jedinečnou příležitost osahat si samotnou konzoli a pochopitelně také vyzkoušet první hry. K dispozici budou tituly 1-2-Switch, bojovka ARMS, Just Dance 2017, závody Mario Kart 8 Deluxe, Snipperclips, akce Splatoon 2, Super Bomberman S a hlavní hvězda launchového lineupu The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Na místě bude připraveno 30 konzolí, které snad dovedou uspokojit nepochybně velkou zvědavost návštěvníků. Nicméně je vysoce pravděpodobné, že poptávka bude převyšovat nabídku, a tak místní distributor Nintenda vyzývá, abyste potvrdili svou účast přihláškou na speciální stránce na Facebooku. Do sálu se navíc vejde naráz jen omezený počet lidí, a tak mohou mohou vznikat fronty, varuje zástupce ConQuestu Lukáš Hruška.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama