Stories Untold je moderní textový horor
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Stories Untold je moderní textový horor

Stories Untold je moderní textový horor

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

10. 2. 2017 13:27 2
Reklama

Jestliže se k vám dostal seriál Stranger Things z produkce amerického Netflixu a zalíbil se vám, tak vám následující ukázka musí nutně rezonovat v uších ještě dlouho po jejím zhlédnutí. Inspirace je zde jasně cítit již od prvních tónů, vetřelce z jiných dimenzí vám však nikdo neslibuje. Co vám ale dnes představený hororový titul Stories Untold slíbí určitě, to jsou čtyři příběhy protkané jedinou noční můrou.

Ten první by vám přitom nemusel být čistě teoreticky tak úplně cizí ­– vlastním jménem The House Abandon byl představen již před časem na serveru Itch.io a máte jej možnost si jej na vlastní kůži okamžitě vyzkoušet. A pokud tak učiníte, tak záhy zjistíte, že si vystačíte vlastně s minimem – The House Abandon, stejně jako do čtyř kapitol rozdělený Stories Untold, je jednoduchou textovou adventurou, jež sází na vaše zhasnutá světla a na děsivou atmosféru.

Tu šestičlenný britský tým buduje za pomocí textu a především díky příběhu o čtyřech nalezených kazetách, z nichž každá ukrývá jedinečný a právě jedinou noční můrou protkaný příběh, ke kterému v poslední době lákalo větší množství herních společností. Svítící a spekulace vířící rudý orb jste kupříkladu měli možnost zahlédnout na Twitteru.

A na závěr si necháváme to nejlepší – dlouhého čekání není třeba. Hororový Stories Untold vychází na PC již 27. února. Kupovat budete moci na Steamu, a to za částku nebezpečně se blížící pakateli. Stories Untold by vás totiž měl přijít na pouhých 5 eur, tedy na necelých 150 korun.

Stories Untold je moderní textový horor
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama