Další spekulace o příběhu Destiny 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další spekulace o příběhu Destiny 2

Další spekulace o příběhu Destiny 2

Pavel Makal

Pavel Makal

9. 2. 2017 15:25 1
Reklama

Když jsme nedávno psali o tom, že se příběh Destiny 2 možná podařilo předběžně prozradit kvůli úniku chystaných sad stavebnice Mega Bloks s tématikou hry, přistupovali jsme k tomuto tématu značně obezřetně. Nyní se ale objevily další zvěsti o tom, co přesně nás v druhém díle multiplayerové střílečky s důrazem na kooperativní hraní čeká. A ty, světe div se, v několika ohledech stavebnicové úniky potvrzují.

Zpráva se objevila na diskuzním serveru Reddit, kde se o ni podělil uživatel s přezdívkou Inside_Leaks, který tvrdí, že má úzké vazby na zdroj uvnitř vývojářského studia Bungie. Jako vždy je tedy na následující informace potřeba pohlížet s jistou rezervou, oficiálně totiž zatím společnosti Bungie a Activision k Destiny 2 žádné detaily neposkytly.

Inside_Leaks tvrdí, že druhý díl Destiny ponese název Forge of Hope. Příběh se má podle něj zaměřovat na události, následující po ději předloňské expanze The Taken King. Důležitou roli v něm hrají jednotky Cabal, které zaútočí na Tower a ponechají místní civilisty zcela bezbranné. Úkolem hráčů v kůži Guardianů pak bude získat město zpět a porazit dobyvatele.

V průběhu vyprávění by hráči měli narazit na dlouho ztracené příběhy královny Mary Sov a objevit motivy Exo Strangerů. Celý děj pak vyvrcholí tím, že se Tower i město pod ním postaví jednotkám Cabalů a hráči porazí jejich vůdce v novém raidu. Jak jsme již zmiňovali výše, tyto informace v podstatě potvrzují teorie, které vyvstaly po odhalení uniklých stavebnic Mega Bloks s tématikou Destiny. Zatím ale nedělejme ukvapení závěry.

Inside_Leaks také uvádí, že Bungie nechce zopakovat chyby prvního dílu a pokračování má každé čtvrtletí obdržet nový obsah. Již teď je prý uvnitř společnosti oddělen menší tým, který pracuje na prvním velkém rozšíření, které by na trh mělo dorazit během podzimu 2018. Detaily o něm jsou prý ještě omezenější, mělo by se však týkat Vexů a původu Kabra a Praedytha. Každé dva měsíce bychom se prý také měli dočkat nějakého eventu, který přinese nové herní mechanismy a další příběhové cesty.

Existující postavy z prvního dílu údajně nebude možno přenést, výhodou ale je, že si svého nového avatara budete moci mnohem lépe upravit k obrazu svému, včetně vousů a tetování. Inside_Leaks jde ve svých informacích tak daleko, že uvádí i plánované datum vydání, které cílí na poslední kvartál letošního roku, mezi 4. a 18. listopad. Hra má být k dispozici na PS4, PS4 Pro, Xbox One, Scorpio a skutečně i na PC. K dispozici prý budou tři edice, základní, speciální s bonusovými kosmetickými balíčky a samozřejmě sběratelka, která údajně nabídne sošku Relic of Necessity v měřítku 1:2.

Sami jsme zvědavi, zda se alespoň část těchto zpráv v budoucnu potvrdí. Hrajete ještě Destiny? Nebo jste už vyčerpali obsah posledního rozšíření a nemáte ve hře co dělat? A jak se díváte na informace od Inside_Leaks? Dejte nám vědět v komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama