Slightly Mad oficiálně láká na Project CARS 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Slightly Mad oficiálně láká na Project CARS 2

Slightly Mad oficiálně láká na Project CARS 2

David Plecháček

David Plecháček

8. 2. 2017 15:47 11
Reklama

O přípravě dalšího Project CARS víme vážně dlouho. Druhý díl závodní série londýnského studia Slightly Mad jsme dokonce už několikrát viděli, ačkoliv ne oficiální cestou. Nejprve unikly screenshoty, které ale byly podle šéfa studia Iana Bella staré a nereflektovaly skutečnou podobu hry, a poté uniklý trailer, který nám dal konkrétnější představu. A teď? Teď se konečně podíváme na oficiální materiály.

To nejdůležitější si řekneme hned v úvodu. Project CARS 2 opravdu vyjdou v druhé polovině letošního roku. Stále tak ve hře zůstává zářijový termín, o kterém se v minulosti živě spekulovalo, ačkoliv se datum nijak konkrétněji neupřesnilo. Hra nabídne 170 licencovaných vozidel, mezi kterými by neměla chybět žádná opravdu velká značka.

Podle Slightly Mad Studios je ve hře nejširší seznam tratí, jaký kdy byl na konzolích k vidění. Ruku v ruce s tím musíme dodat, že nepůjde jen o okruhy, ale že se trochu ušpiníme třeba i v rámci rallycrossu. Automobilky a jejich stroje tak dostanou řádně do těla. Velkou devizou by měla být plná podpora VR technologie. A pokud máte počítač jako v NASA, můžete si zahrát i ve 12K.

Mluvili jsme o rallycrossu, musíme si říct i o sérii IndyCar. Vozidla, které v této soutěži obvykle závodí, dostanete do rukou i vy. Opět. Věřme, že se nebude jednat jen o Dallaru IR-12 z prvního dílu, ale i o jiné pekelně rychlé monoposty.

Rádi bychom přestali reprodukovat sliby, aby z nich náhodou nakonec nesešlo, ale z Londýna ještě přišla zpráva o tom, že se Project CARS 2 pyšní i 24hodinovým cyklem počasí. Jinými slovy se jedná o dynamickou změnu meteorologických podmínek, které by měly mít určité zákonitosti a měly by být navázány na denní a noční cyklus. V neposlední řadě se můžeme těšit na LiveTrack 3.0, systém, který dramaticky mění jízdní model v závislosti na podmínkách a na podkladu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama