Předplatitelé Live Gold dostanou Project CARS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Předplatitelé Live Gold dostanou Project CARS

Předplatitelé Live Gold dostanou Project CARS

Pavel Makal

Pavel Makal

24. 1. 2017 16:49 16
Reklama

Leden se nám pomalu nachýlil ke konci a to je tradičně čas, kdy je třeba oznámit nové hry zdarma pro předplatitele Xbox Live Gold nebo PlayStation Plus. A zatímco hry, které nám v únoru nadělí Sony, zatím neznáme, Major Nelson, občanským jménem Larry Hryb, komunitní manažer a fanoušek Xboxu #1, se už na svém blogu pochlubil nadílkou, kterou si pro nás na příští měsíc připravil Microsoft.

Od 1. až do 28 února si na Xbox One můžete stáhnout divokou kooperativní vesmírnou střílečku Lovers in a Dangerous Spacetime. Ta si na serveru Metacritic drží velice pozitivní hodnocení 82 bodů ze 100 a pokud máte kamarády či drahou polovičku, která na hry nahlíží pozitivně, můžete si Lovers užít až ve čtyřech na jednom gauči. Majitelé Xboxu 360 i jeho mladšího bratříčka si pak od 1. února až do poloviny měsíce mohou také stáhnout Monkey Island 2: Special Edition.

Pravá pecka ale přichází 16. února, kdy si na Xbox One můžete zdarma stáhnout předloňský Project CARS. I ten má na Metacriticu výtečné hodnocení 81 bodů, v naší recenzi si pak od Petra Streckera hra vysloužila nekompromisních 5/5. Pro majitele Xboxu 360 bude pak od 16. února zdarma k dispozici první díl Star Wars: The Force Unleashed. Díky programu zpětné kompatibility si ale i tuto hru zahrajete také na Xbox One.

Jak jste s aktuální nabídkou spokojeni? Dejte nám vědět v komentářích! 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama