Vyzkoušejte si Call of Duty zdarma. I singl
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vyzkoušejte si Call of Duty zdarma. I singl

Vyzkoušejte si Call of Duty zdarma. I singl

Jiří Bigas

Jiří Bigas

13. 12. 2016 09:08 2
Reklama

Může to naznačovat, že se novému Call of Duty nevede v prodejích tak dobře, jak by si Activision přál. Také to ale nemusí znamenat vůbec nic. V každém případě, hráči mají žně. V posledních týdnech nemine víkend, kdy by se nepořádal nějaký betatest nebo free trial event. Tentokrát přišla řada na Infinite Warfare.

Díky zkušební verzi pro PC, PS4 a Xbox One si budete moci vyzkoušet multiplayer (až do levelu 15), zombie mód (do levelu 3) i první dvě mise z příběhové kampaně, která se setkala s velmi kladným přijetím. Konkrétně si vyzkoušíte úrovně Rising Threat a Black Sky.

Bezplatná trial verze bude fungovat od 15. až do 20. prosince. Pokud si vytvoříte účet Call of Duty, dostanete upozornění, jakmile akce odstartuje. Jestliže hrajete na PS4, budete k vyzkoušení multiplayeru a Zombies in Spaceland potřebovat předplatné Plus. Na Xboxu One má být dokonce zapotřebí aktivní Gold i k vyzkoušení kampaně.

Když se vám hra zalíbí a posléze si ji koupíte, přenesete si veškerý dosažený postup do plné verze. V případě, že sáhnete po digitální kopii, nemusíte ani stahovat titul znovu. Trial verze je totiž v podstatě celá hra o velikosti asi 60 GB, jejíž obsah je jen částečně uzamčen.

Call of Duty: Infinite Warfare přitom vyšlo relativně nedávno, konkrétně 4. listopadu. Vydání hry navíc předcházela otevřená betaverze. Vydavatel počítal s tím, že se novinka bude prodávat hůře než loňský díl, tedy Black Ops III. Propad se ale nakonec zdá být výraznější, než se čekalo.

Call of Duty: Infinite Warfare si můžete objednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama