Ark: Survival Evolved je připraven už i na PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ark: Survival Evolved je připraven už i na PS4

Ark: Survival Evolved je připraven už i na PS4

David Plecháček

David Plecháček

28. 11. 2016 09:21
Reklama

Ark: Survival Evolved by měl vyjít na všechny mainstreamové platformy – na PlayStation 4, Xbox One, Windows, OS X i na Linux. Jenže vývojáři hru trousí nepravidelně, nejprve vyšla v early accessu ve verzi pro Windows, o měsíc později (tj. v červenci 2015) na OS X a Linux, zhruba před rokem se dočkali i hráči na Xboxu… a na verzi pro PlayStation se stále čeká.

A právě poslední plánovaná platforma je ve středu zájmu této novinky. Na PS verzi nepracovalo Studio Wildcard, které je podepsáno pod celou hrou, nýbrž nizozemské studio Abstraction Games. To na svém Twitteru na konci minulého týdne uveřejnilo zprávu, podle níž je vývoj PS4 verze hotový.

Samozřejmě se rozjely spekulace, kdy by titul mohl na poslední platformě vyjít. Leckdo by mohl podotknout, že není na co čekat, ale například web Segment Next si myslí, že není dobrý nápad vydávat Ark v prosinci kvůli větší konkurenci. Jak se vývojáři rozhodnou – v tomto případě o datu vydání rozhoduje Studio Wildcard – uvidíme v následujících dnech.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama