Destiny 2 bude stabilně poskytovat nový obsah
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Destiny 2 bude stabilně poskytovat nový obsah

Destiny 2 bude stabilně poskytovat nový obsah

Pavel Makal

Pavel Makal

4. 11. 2016 09:04 4
Reklama

Datadisk Rise of Iron pro Destiny je na trhu od září a jak jsme vás informovali ve starší zprávě, daří se mu velice dobře. Je to však jen logické, vzhledem k tomu, jak moc hráči MMO střílečky touží po novém obsahu, kterého bylo za uplynulý rok po čertech málo. Zároveň se ale pravděpodobně jedná o poslední rozšíření, v příštím roce bychom se měli dočkat regulérního druhého dílu. A právě o něm se nyní rozhovořil zodpovědný ředitel Activision Publishing Eric Hirshberg.

O Destiny 2 toho zatím příliš nevíme. Kromě několika nepotvrzených informací z diskuzního fóra NeoGAF o tom, že by hra mohla vyjít i na PC a nabídnout podstatně odlišný zážitek od prvního dílu, jsou detaily značně zamlžené. Na veřejnost pouze prosákla informace, že byl vývoj letos na jaře kompletně restartován a klíčové pozice v jeho vedení byly obměněny. Ani Hirshberg novými informacemi příliš nehýřil a zaměřoval se spíše na rétoriku vhodnou pro akcionáře společnosti:

„Jsme na dobré cestě k tomu, vytvořit v příštím roce skutečně vynikající pokračování pro Destiny. Nový díl je navržen tak, aby nadchl nejen současnou komunitu hráčů, ale chceme popularitu značky ještě rozšířit a zároveň přivést zpátky ty, kteří už Destiny opustili.“

Hirshberg si podle svých slov dobře uvědomuje, že vývojáři z Bungie měli v minulosti značné problémy naplnit poptávku hráčů po novém obsahu. Nyní však údajně vytvořili chytrý systém, díky němuž budou schopni poskytovat stabilní proud novinek, aby měli hráči neustálý důvod se ke hře vracet a udržovat její univerzum při životě. Informace z NeoGAFu hovoří především o tom, že Destiny 2 převezme mnohem tradičnější podobu MMO, nabídne celou řadu planet s otevřeným herním světem a eliminuje nutnost neustálých návratů do sociálních oblastí, jakými jsou v současnosti například Tower nebo Vestian Outpost. Pokud by si Destiny 2 dokázala zachovat ty nejlepší prvky prvního dílu a obalit je otevřeným světem s širšími možnostmi, mohlo by pokračování být právě tou hrou, kterou jsme očekávali již před dvěma lety.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama