PC verze WD2 později, známe HW nároky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PC verze WD2 později, známe HW nároky

PC verze WD2 později, známe HW nároky

Pavel Makal

Pavel Makal

19. 10. 2016 07:57 8
Reklama

Pokud vám rozporuplně přijatá Mafia 3 zpěnila krev a potřebovali byste si zlepšit náladu u jiné městské akce, možná vezmete za vděk pokračování Watch Dogs od Ubisoftu. Dobrodružství mladého hackera Marcuse Hollowaye slibuje realisticky zpracované San Francisco, spoustu hackerských hraček, parkour, vylepšený jízdní model a hlavně poutavý příběh, který komentuje současný stav počítačové bezpečnosti. Bohužel jsme se v uplynulých hodinách dozvěděli, že na PC hra nabere malé zpoždění.

Zatímco verze pro PlayStation 4 a Xbox One vyjdou podle plánu, tedy 15. listopadu letošního roku, hráči na PC budou muset počkat o dva týdny déle. Ubisoft tvrdí, že čas navíc využije pro zajištění co nejlepší optimalizace na různých sestavách a samozřejmě i přidání vylepšených grafických efektů. Datum vydání PC verze tedy v současnosti připadá na 29. listopadu.

Ubisoft zároveň konečně zveřejnil minimální a doporučené hardwarové požadavky a navíc i seznam prvků, které budou na PC unikátní. Těšit se můžete například na podporu 4K rozlišení, plnou podporu SLI/Crossfire, neomezený framerate a podporu více monitorů, která navíc hráčům umožní úpravy umístění prvků uživatelského rozhraní. Navíc Ubisoft na PC nabídne podporu více ukládacích pozic, hráči tedy dostanou k dispozici hned tři sloty pro jednotlivé průchody hrou.

Samozřejmostí bude i zvýšená kvalita grafiky a přidaných efektů, jako jsou například stíny od automobilových světlometů. Navíc si budete skrz rozšířená nastavení moci nastavit extra detaily pro všechny objety ve hře. Co se anti-aliasingu týče, k dispozici budou varianty TXAA, MSAA, SMAA a FXAA. Řízení aut bylo upraveno pro ovládání na klávesnici s nastavitelnou citlivostí zatáčení i kamery. Pokud ale chcete hrát na gamepadu, hra nabízí přepínání mezi dvěma schématy ovládání. Podporovanými gamepady jsou DualShock 4 a Xbox One ovladač. A nyní už ke slibovaným hardwarovým nárokům:

Minimální hardwarové nároky

OS: Windows 7/8.1/10 (64-bit)
CPU: Intel i5-2400S 2,5 GHz/AMD FX 6120 3,5 GHz
RAM: 6 GB
Místo na disku: 50 GB
Grafika: NVIDIA GTX 660 2 GB/AMD Radeon HD 7870 2 GB

Doporučené hardwarové nároky

OS: Windows 7/8.1/10 (64-bit)
CPU: Intel i5-3470 3,2 GHz/AMD FX-8120 3,9 GHz
RAM: 8 GB
Místo na disku: 50 GB
Grafika: NVIDIA GTX 780 3 GB/AMD R9 290 4 GB

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama