Sledujte novou ukázku Watch Dogs 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte novou ukázku Watch Dogs 2

Sledujte novou ukázku Watch Dogs 2

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

14. 10. 2016 15:56 9
Reklama

V předstihu před vydáním Watch Dogs 2 poskytl Ubisoft kopii hry řadě známých youtuberů rozesetých po celém světě. Jejich záběry a streamy posbíral, vybral z nich údajně to nej a to nám teď vydavatel prezentuje jako nový trailer ze hry. V tomto případě komunitou posvěcený a prakticky celý je vlastně především o zkáze.

V tuto chvíli je přitom jedno, zda doprovázejícím výkřikům a slovům oněch komentátorů rozumíte či nikoli – důležitý je obsah a ve světle této ukázky se Watch Dogs 2 ukazuje být opravdu rozsáhlým sandboxem, který ideu prvního dílu posouvá ještě dále. Vidět tak můžete například dálkové ovládání vozidel a psy přátelské i ty rozčilené. Nadále lze spatřit i novou hračku policejních jednotek a navrch kupříkladu nechybí ani drobná ukázka možného použití dronu a výbušniny. Ničení se zkrátka meze příliš klást nebudou.

Watch Dogs 2 vychází na obvyklé platformy již za měsíc, 15. listopadu. Oproti minule pak hra nabídne větší důraz na stealth mechanismy a příběh s povědomě pojmenovaným antagonistou. Pro bližší informace můžete zavítat například do našich dojmů z E3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama