Kompilace chyb z BF1 zachycuje hrůzy války
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kompilace chyb z BF1 zachycuje hrůzy války

Kompilace chyb z BF1 zachycuje hrůzy války

Jiří Bigas

Jiří Bigas

20. 9. 2016 08:42 31
Reklama

Uživatel s přezdívkou CrowbCat se na YouTube pochlubil efektním sestřihem glitchů a bugů z Battlefieldu 1. Pro svůj parodický trailer využil celou řadu záběrů od dalších YouTuberů a jak sám říká, upoutávka zachycuje skutečné hrůzy první světová války.

Video se právem těší obrovské popularitě a některé záběry jsou skutečně hodně vtipné. Samotný autor však upozorňuje, že sestřih zobrazuje chyby v alfa a beta verzích, proto je velmi pravděpodobné, že celou řadu z nich se ještě podaří vývojářům z DICE do vydání plné verze vychytat. Navíc nejde ve hrách o nic neobvyklého.

Asi nikoho nepřekvapí, že velká část chyb a nedostatků se váže třeba ke koním, které představujíí v sérii úplnou novinku. Ani BF1 se ale nevyhnuly obvyklé obtíže s bláznivou fyzikou, prolínajícími se modely nebo objekty propadávajícími skrze zdi i zem. Závěrem se sluší znovu zdůraznit, že parodický trailer nemá práci DICE zesměšnit a není třeba se pozastavovat nad tím, že si tropí žerty z neodladěné verze. Jeho smyslem je prostě diváka pobavit. A to se mu podle nás daří.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama