Hi-Rez spouští betu akce Paladins
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hi-Rez spouští betu akce Paladins

Hi-Rez spouští betu akce Paladins

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

17. 9. 2016 10:33 2
Reklama

Včera na Steam dorazil další titul týmu Hi-Rez Studios, kteří mají v portfoliu například Smite, zástupce žánru MOBA. Dnes představený Paladins je však z jiného soudku a v komiksové grafice nápadně připomínající druhý díl Team Fortress přináší mix týmové akce a strategické karetní hry.

Klasickou FPS v Paladins doplňují sběratelské balíčky karet, které slouží jako forma RPG prvků a za pomocí kterých lze v různých směrech vylepšovat své postavy. Veškerá vylepšení jdou samozřejmě urychlit i za pomocí utrácení reálných peněz, v základu je ale hra F2P titulem a i do budoucna by měla zůstat zcela přístupná všem – veškerý hratelnost ovlivňující obsah tedy tím pádem půjde odemknout i pouze samotných hraním.

K tomu tvůrci motivují fantasy zasazením hry, sázkou na humor a velmi svižnou hratelností, kterou už představuje zde přiložený trailer. Ten nastiňuje především fantaskní nádech hry, pár jejích hrdinů, inspiraci dalšími podobnými tituly a snad poněkud překvapivě lze spatřit i drobnou provázanost se zmiňovanou akcí Team Fortress 2.

Takže pokud se vám tento typ her ještě nezajídá, tak určitě zavítejte na oficiální web hry a potažmo i na Steam. Datum vydání plné verze je ještě neznámé, včera vydaná verze hry je však otevřenou betaverzí, kterou si již nyní mohou všichni vyzkoušet, a to na PC a na Macích. Vedle té je navíc dispozici i takzvaný Paladins Founder's Pack, který za necelých 14 eur odemkne všechny současné i budoucí hrdiny hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama