Football Manager 2016 oslovil milion hráčů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Football Manager 2016 oslovil milion hráčů

Football Manager 2016 oslovil milion hráčů

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

16. 9. 2016 12:47
Reklama

Šéf studia stojícím za sérií fotbalových manažerů ze Sports Interactive, Miles Jacobson, se na Twitteru pochlubil tím, že jejich série dokázala s posledním dílem opětovně pokořit významnou metu. Fotball Manager 2016 si totiž zakoupilo a zahrálo již na 1 milion lidí, což je na takto specifický titul jistě zajímavý výsledek.

A jak jsme již naznačili, tak tomu není v rámci série poprvé, Football Manager 2016 však tomuto milníku dokázal dostát o tři dny dříve než dřívější sezóny. Dosavadní rekord série však drží ročník 2013. Smutné na tom ovšem je, že před třemi roky to nebylo dáno kdovíjakou významností či povedeností hry, ale prostým faktem, že se pirátům nepodařilo ochranu hry pokořit celých šest měsíců.

Předobjednávající hráči navíc dostanou možnost naskočit do hry v rámci uzavřené betaverze o dva dny dříve.

Úvahy či snad rovnou povzdechy nad vlivem pirátství na herní průmysl však nyní nechme stranou – namístě jsou gratulace a pochopitelně i poděkování ze strany vývojářů. Další díl této nekonečné ságy simulací a manažerů pak dorazí počátkem listopadu na obvyklé platformy, tedy na PC, Mac i Linux. Předobjednávající hráči navíc dostanou možnost naskočit do hry v rámci uzavřené betaverze o dva dny dříve. Kariérní postup následně půjde pochopitelně přenést i do plné verze hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama