Destiny: Rise of Iron láká launch trailerem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Destiny: Rise of Iron láká launch trailerem

Destiny: Rise of Iron láká launch trailerem

Pavel Makal

Pavel Makal

15. 9. 2016 08:08
Reklama

Od vydání nového datadisku Rise of Iron pro Destiny nás dělí pouhé dny a minimálně já s Vojtou už netrpělivě odpočítáváme každou vteřinu, než se budeme moci vydat do nové lokace Plaguelands a podat pomocnou ruku Lordu Saladinovi v boji proti zákeřnému nepříteli. Včera se na internetu objevil launch trailer a naše čekání je teď zase o kus nesnesitelnější.

Destiny: Rise of Iron přinese novou lokaci, novou sociální oblast, možnost zakládat vlastní PVP zápasy a samozřejmě nový strike, raid, mapy do Crucible a záplavu zbraní a výzbroje, ze které se budeme moci v následujících měsících těšit. Vzhledem k tomu, že jsem měl to štěstí osahat si datadisk na Gamescomu, můžete si moje obsáhlé dojmy přečíst v tomto článku. Launch trailer nabízí stručné shrnutí základní příběhové premisy, hlavně je ale plný heroických záběrů a mávání plamennou bitevní sekerou. To prostě musíte vidět.

Jirka vás již včera informoval o tom, že Bungie momentálně neplánují Destiny graficky vylepšit pro PS4 Pro. Hra ovšem dozná znatelného rozšíření, co se týče mikrotransakcí. Kromě nových tanečků a emotů si nově budete za reálné peníze moci vylepšovat svou reputaci u různých frakcí. Pokud jste tedy líní, ale bohatí, můžete si snadno levelovat své postavení v Crucible, House of Judgement nebo u Vanguardu. Možná si vybavíte, že jarní update přidal do hry Spektar zbroje, které lze vylepšovat různě barevnými Chroma světýlky. Skrz mikrotransakce si nyní můžete pořídit dvojici vizorů, které upraví váš vizuální vjem ze hry. Ten první hře dodá namodralý filtr, druhý pak sépiové zabarvení.

Další novinkou v rámci Rise of Iron budou takzvané Ornaments. V praxi se jedná o nové vyměnitelné skiny pro zbraně a jiné předměty. Nudí vás už vzhled vaší oblíbené pušky? S ornamenty může získat úplně novou šťávu. A všichni hráči Destiny vědí, že v téhle hře nestačí jen bezmyšlenkovitě zabíjet, musíte u toho i dobře vypadat.  Na různé varianty skinů zbraní se můžete podívat v naší galerii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama