Farming Sim. pěstuje mody na XO i PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Farming Sim. pěstuje mody na XO i PS4

Farming Sim. pěstuje mody na XO i PS4

Jiří Bigas

Jiří Bigas

12. 9. 2016 15:03
Reklama

Vývojáři ze švýcarského studia Giants Software na Twitteru znovu ujistili, že Farming Simulator 17 bude podporovat modifikace vůbec poprvé i na konzolích. Tím je myšleno na obou konzolích, tedy nejen Xboxu One, ale i PS4. Reagovali tak na páteční jobovku, kdy Bethesda zklamala fanoušky oznámením, že se nakonec po dlouhých měsících nedohodla se Sony na podpoře modů pro PlayStation.

Farming Simulator 17 má modifikace podporovat ode dne vydání. Bylo by tak určitě zajímavé zjistit, v čem se jejich pojetí a princip liší od plánu Bethesdy, když tady výrobce konzole s mody problém nemá, zdá se. Jejich příchod na konzole je přitom velká věc. U této série patří mezi základní stavební kameny jejího úspěchu. Na PC se těší mnoho let velké oblibě a na konzolích by mohly znamenat obrovský přínos pro celou komunitu. Právě Farming Simulator nás minulý týden napadal, když jsme si kladli otázku, jak si s problémem modů poradí další hry a jejich autoři.

Bude vážně zajímavé zjistit, v čem se přístup Bethesdy a Giants liší, když v jednom případě mody nejsou možné a v druhém ano. Jen pevně doufáme, že se časem nedozvíme, že i tady se objevil nějaký dodatečný zádrhel. Švýcarští vývojáři se nechali už dříve slyšet, že jim na modech pro konzole velmi záleží. I kvůli jejich popularitě na PC šlo o další logický krok ve vývoji série na PS4 a Xbox One. Hodně podle svých slov investovali do kompatibility vlastního enginu a technologie, která by to umožnila. A na svůj úspěch jsou přirozeně patřičně hrdí.

Pokud jde o samotný Farming Simulator 17, pyšní se novým prostředím nazvaným Goldcrest Valley či vylepšeným chovem zvířat, k nimž přibyla prasata. Prohlouben byl také dopravní systém, jehož nejvýraznější novinkou je železnice s ovladatelnými vlaky, které hráčům dají další možnost jak převážet velké množství zboží mezi farmou a výkupními centry.

Pěstovat budeme moci kromě dřívějších plodin rovněž sojové boby a slunečnice. Hra dohromady nabídne přes 250 zemědělských strojů a nástrojů od více než 75 výrobců. Farming Simulator 17 vychází 25. října na PC, Mac, PS4 a Xboxu One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama