Známe zářijovou hru zdarma od Ubisoftu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Známe zářijovou hru zdarma od Ubisoftu

Známe zářijovou hru zdarma od Ubisoftu

Pavel Makal

Pavel Makal

7. 9. 2016 17:11 18
Reklama

V rámci oslav 30. narozenin společnosti se Ubisoft na E3 zavázal každý měsíc podarovat hráče titulem ze svého objemného portfolia. V uplynulých měsících jste si tak mohli zdarma stáhnout původní Splinter Cell, Prince of Persia: The Sands of Time nebo parádní kreslenou skákačku Rayman Origins. Už je ale pomalu čas na zářijovou nadílku. A my už víme, co to bude.

Od 14. září si budete moci stáhnout open-world závodní hru  The Crew ve verzi pro PC. Jedinou podmínkou je jako vždy mít účet ve službě Uplay a stihnout si hru aktivovat do 30 dnů, než se objeví nový titul zdarma. Jakmile si hru jednou stáhnete, je vaše napořád. Což mi připomíná, že pokud jste si ještě tímto způsobem neaktivovali Rayman Origins, určitě to napravte, čas máte do zmiňovaného 14. září.

Hra The Crew vyšla na PC a současnou generaci konzolí v prosinci 2014. Přestože hodnocení od kritiků byla spíše rozporuplná a hra nedokázala naplnit všechny sliby, podle vývojářského studia Ivory Tower si ji zahrálo přes pět milionů hráčů. S velmi příjemně nastavenou cenovkou si ji můžete nyní vyzkoušet i vy a přesvědčit se, zda se od vydání The Crew změnila k lepšímu. Minimálně do hry přibyl masivní datadisk Wild Run, který přidal nové typy vozidel, jako například monster trucky nebo dragstery.

 The Crew od počátku sází na online multiplayerový prvek závodění v obří otevřené adaptaci spojených států a jedním z bodů, které byly základní hře vytýkány, je slabá grafika. I tento nešvač do jisté míry řeší přídavek Wild Run. Kromě toho se v listopadu máme dočkat ještě nového datadisku jménem Calling All Units, zaměřeného na honičky s policií. Jak se říká, zadarmo je i ocet sladký a oslavy narozenin podobného typu si určitě necháme líbit.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama